ALBtv - Paketat Digitalb

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL FILLESTARE MEDIUM FAMILJARE LARGE FAMILJARE EXTRA LARGE PREMIUM SUPER 100 PREMIUM
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,700 3,500  4,500  8,500 
Programacioni TV Paketa Digitalb  Fillestare Paketa Digitalb  Familjare 1  Paketa Digitalb Familjare 2  Paketa Digitalb Premium
Shërbime IPTV Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr DGA Fillestare DGA Familjare 1 DGA Familjare 2 DGA Premium
1 Info Channel Info Channel Info Channel Info Channel
2 Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD
3 Top News Top News Top News Top News
4 T HD My Music T HD T HD
5 STINET Bang Bang STINET STINET
6 My Music Cufo Tv My Music My Music
7 Bang Bang STINET Bang Bang Bang Bang
8 Film Aksion Junior TV Cufo Tv Cufo Tv
9 Fox Life Exp Shkence Junior TV Junior TV
10 TV Klan HD Exp Histori Baby TV Baby TV
11 ABC News Exp Natyra Disney Channel Disney Channel
12 Ora News T HD Film Nje HD Film Nje HD
13 TVSH Film Autor Film Dy HD Film Dy HD
14 News 24 Film Hits Plus HD Plus HD
15 UTV news Film Thriller Film Autor Film Autor
16 SCAN TV Film Drame Film Hits Film Hits
17 A1 Report Film Aksion Film Hits 1 Film Hits 1
18 Klan Kosova Film Komedi Film Thriller Film Thriller
19 RTV 21 Film Nje HD Film Drame Film Drame
20 KTV Film Dy HD Film Aksion Film Aksion
21 RTK S Plus HD Film Komedi Film Komedi
22 First TV Travel Channel HD Fox Fox
23 CITY TV TV Klan HD Fox Life Fox Life
24 Exp Natyra ABC News Comedy Central Comedy Central
25 Discovery Channel TVSH TV Klan HD TV Klan HD
26 Music Al Ora News ABC News ABC News
27 Supersonic TV News 24 Ora News Ora News
28 STV Folk Music Al TVSH TVSH
29 Folklorit A1 Report News 24 News 24
30 MAD TV BCTV Europe Rrokum TV Rrokum TV
31 BCTV Europe Raiuno UTV news UTV news
32 Rrokum TV Raidue SCAN TV SCAN TV
33   Canale5 A1 Report A1 Report
34   Italia 1 BCTV Europe BCTV Europe
35   Alpha TV Klan Kosova Klan Kosova
36   Fashion TV RTV 21 RTV 21
37   EuroNews KTV KTV
38   CNN RTK S RTK S
39   BBC Alsat M Alsat M
40   MAD TV First TV First TV
41   X1 Era TV Era TV
42   X2 Exp Shkence Exp Shkence
43     Exp Histori Exp Histori
44     Exp Natyra Exp Natyra
45     Discovery HD Discovery HD
46     Nat Geo HD Nat Geo HD
47     Travel Channel HD Travel Channel HD
48     Kitchen 24 Kitchen 24
49     Discovery Channel Discovery Channel
50     Investigation Discovery Investigation Discovery
51     Discovery science HD Discovery science HD
52     Turbo Xtra HD Turbo Xtra HD
53     Animal Planet HD Animal Planet HD
54     TLC Discovery TLC Discovery
55     MTV Live HD SuperSport HD-1
56     Music Al SuperSport HD-2
57     Supersonic TV SuperSport HD-3
58     STV Folk SuperSport HD-4
59     Folklorit SuperSport 5 HD
60     MAD TV SuperSport 6 HD
61     CITY TV Eurosport HD
62     Raiuno Eurosport 2 HD
63     Raidue MTV Live HD
64     Canale5 Music Al
65     Italia 1 Supersonic TV
66     Alpha TV STV Folk
67     Fashion TV MAD TV
68     EuroNews Folklorit
69     CNN CITY TV
70     BBC Raiuno
71     X1 Raidue
72     X2 Canale5
73     X3 Italia 1
74     Stars XXX Alpha TV
75     Dorcel HD Fashion TV
76       EuroNews
77       CNN
78       BBC
79       X1
80       X2
81       X3
82       Stars XXX
83       Dorcel HD

 

Shënimet e paketave Standarde

  1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
  2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
  3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
  4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
  5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
  6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
  7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
  8. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.
  9. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Janar 2017