ALBtv - Paketat Tring

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL  MEDIUM  LARGE  EXTRA LARGE  SUPER 100 
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,600 3,200  4,000 6,900
Programacioni TV Paketa Tring Bazë Paketa Tring Bazë + Paketa Sportive Paketa Tring e Plotë
Shërbime IPTV Video sipas kërkesës (VoD), Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta Kombëtare /Ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Paketa Tring Bazë Paketa Tring e Plotë    
1 Info Channel Info Channel
2 Vizion Plus Vizion Plus
3 TVSH TVSH
4 3 Plus Living
5 SMILE JollyHD
6 Kanali7 3 Plus
7 Mediaset Italia SMILE
8 CLICK Muse
9 Tring Shqip Kanali7
10 TTring Mediaset Italia
11 Tip TV CLICK
12 Kids Tring Shqip
13 Tring Max TTring
14 Tring Life Tip TV
15 Fantasy Sofia
16 Euro Channel Kids
17 TVWorld Tring Super
18 English Club Tring Max
19 Club TV Tring Life
20 BBF Tring Comedy
21 Elrodi Fantasy
22 Tema TV Euro Channel
23 Tirana TV Tring History
24 Egnatia Tring Planet
25 Adria Net TVWorld
26 Apollon TV Travel Channel
27 RTK Real Time
28 KTV English Club
29 RTV 21 RTSH ART
30 RTV 21 Plus RTSH Muzik
31 Era TV Club TV
32 TsportNews BBF
33 Telesport Folk Plus
34 RAI 1 Elrodi
35 RAI 2 Tema TV
36 Rete4 Tirana TV
37 Canale 5 Egnatia
38 Italia 1 Adria Net
39 La 7 Apollon TV
40 EuroStar RTK
41 Euro D KTV
42 ANT1 RTV 21
43 Hayat Plus RTV 21 Plus
44 France 24 EN Era TV
45 TV5 Monde RTSH Sport
46 Super RTL TsportNews
47 RTL 2 Sport 1 HD
48 ZDF HD Sport 2 HD
49 EuroNews Sport 3 HD
50 BBC WORLD Sport 4 HD
51 CNN Telesport
52 Al Jazeera Balkan MotorsTV
53 World Fashion TV RAI 1
54 Fine Living RAI 2
55 Food Network RAI 3
56 Fox Life Rai Gulp
57 Fox Crime Rete4
58 Nat Geographic Canale 5
59 Cartoon Network Italia 1
60 Desire Rai News 24
61 Zjarr Tv Rai Storia
62 Channel One La 7
63 Shenja TV NTV
64   ATV Avrupa
65   EuroStar
66   Euro D
67   ANT1
68   BN Music
69   OBN ID
70   Hayat Plus
71   Hayat Folk
72   France 24 EN
73   France 24 FR
74   TV5 Monde
75   Arte HD
76   RTL
77   Super RTL
78   RTL 2
79   RTL Nitro
80   Vox ID
81   DAS Erste
82   ZDF HD
83   TVE
84   RTP International
85   EuroNews
86   CNBC Europe
87   BBC WORLD
88   CNN
89   Al Jazeera INT
90   Al Jazeera Balkan
91   RT
92   Fashion Europe HD
93   Fashion ONE
94   World Fashion TV
95   Fine Living
96   Food Network
97   Luxe TV
98   BBC Earth
99   Fox
100   Fox Life
101   Fox Crime
102   Nat Geographic
103   Cartoon Network
104   Boomerang
105   Bunga Bunga
106   Desire
107   Bizarre
108   Shenja TV
109   Channel One
110   Zjarr Tv

Shënimet e paketave Standarde

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
 4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.

 7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 8. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 9. Të gjithë abonentët e ALBtv Small mund të përfitojnë nga kanalet e Champions League duke shtuar vetëm 400 Lekë në pajtimin e tyre mujor.
 10. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.

 11. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Janar 2017