Paketa Standarte 1000

Zgjidh Paketën 1000 dhe për vetëm 1000 Lekë merr plot:

 • 1000 minuta me të gjithë operatorët kombëtarë;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 400 SMS kombëtare;
 • 4 GB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 28 ditë!
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (Eagle Mobile, Vodafone, Telekom Albania, PLUS dhe operatorëve të tjerë fiksë).
 2. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë re të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmëria e paketës është 28 ditë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda një muaji kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 1000 dërgo një SMS me tekst 1000 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Shërbimin e Klientit në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

Përditësuar: 10 Janar 2017