Paketa Standarte 800

Zgjidh Paketën 800 dhe për vetëm 800 Lekë merr plot:

 • 300 minuta drejt operatorëve celularë kombëtarë;
 • 300 minuta drejt Eagle Mobile;
 • 1000 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 200 SMS kombëtare;
 • 1 GB Internet 4G/3G;
 • Të vlefshme për 4 javë!
 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celularë kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone dhe Plus).
 2. Vëllimi i minutave të paketës do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda.
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, ateherë vëllimi i përfitimeve të paketës tënde të parë nuk do të jetë më i vlefshëm.
 4. Vlefshmeria e paketës është 4 javë.
 5. Pas konsumimit të përfitimeve të paketave, tarifimi do të kryhet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 6. Ti ke të drejtë të konsumosh deri në tre paketa brenda nje muaj kalendarik.
 7. Per t'u regjistruar në paketën 800 dërgo një SMS me tekst 800 në numrin e shkurtër 131.
 8. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
 9. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimi i paketës përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanin tonë më të afërt.

Përditësuar: 29 Dhjetor 2016